La meva experiència

Vaig fer la residència en l’especialitat de Nefrologia a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

En acabar-la, vaig continuar a la sanitat pública com a adjunt del Servei de Nefrologia del mateix hospital durant 17 anys. Durant aquest temps vaig especialitzar-me en el fracàs renal agut, la malaltia renal crònica, la hipertensió arterial i les malalties autoimmunes (vasculitis, lupus).

És destacable la tasca en investigació clínica duta a terme durant aquests anys sobre malaltia renal crònica, fracàs renal agut i hipertensió arterial, arribant a fer més de 60 comunicacions científiques com a investigador principal en congressos nacionals i internacionals.

Després, vaig passar a la sanitat privada treballant a la Clínica Diagonal i l’Hospital HM Delfos com a responsable de l’àrea de nefrologia, tot especialitzant-me en les infeccions urinàries, proteinuria i litiasi renal.

He assistit a més de 100 congressos nacionals i internacionals. Els últims dels quals, celebrats el 2018 a Chicago i el 2020 a Àmsterdam, han estat dedicats als avenços en hipertensió arterial i en nefrologia, respectivament.

Aquests 25 anys de dedicació i especialització m’han permès eixamplar i consolidar els meus coneixements en nefrologia.

Aquesta experiència continua consolidada amb la realització de més de 400 consultes al mes de pacients d’arreu del món.

Dr. Xavier Borrellas


Participació al programa de televisió Clínica Integral el 23/1/2019:

https://etv.alacarta.cat/clinica-integral/capitol/el-ronyo


 

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close